Vi gjør hele utleiejobben fra a - å

Vi girer opp til turistsesongen 2019! Ta kontakt i dag for en befaring av din leilighet og samtale om utleiemuligheter.

Renoveringen av nye nettsider gjør at innholdet fortsatt er begrenset. For å gjøre det mest mulig oversiktlig vil du på denne siden først og fremst finne informasjon om den vanligste fulle pakken. Om du har andre behov for utleiebistand, ta kontakt uansett så finner vi en løsning som passer dine behov.

OSLO@KEYBUTLER.NO

Full pakke

Dette er vår vanligste tjeneste for boligeiere i Oslo og omegn som ønsker å leie ut sin bolig med bistand fra oss. Pakken inkluderer:

 • Annonsering over flere plattformer, med vekt på Airbnb og Booking.com. Vi administrerer bookinger og kalendere. Du vil ha mulighet til å følge kalenderen for å se bookede og ledige dager.

 • All gjestekommunikasjon

 • Profesjonelt renhold mellom bookinger og med tilbud om rengjøring på kostpris før du kommer hjem.

 • Vi stiller med alt som trengs av sengetøy og håndklær. Ikke noe av ditt eget skal brukes.

 • Vi tilbyr ordning for nøkkeloverlering. Vi bistår deg i å opprette abonnement på Easypick eller Sharebox på 7-11/Deli de Luca eller låner ut gratis nøkkelboks som kan plasseres et sted i nærheten av din bolig.

 • Tilgjengelighet for gjest og boligeier fra morgen til kveld på nett. Mulighet for døgnutrykning i haste-/nødstilfeller til faste rater.

  Priser:

 • For bistand med hele utleiejobben A - Å tar vi 25% av leieinntektene. Utover dette belastes gjester et renholds- og sengetøygebyr som tilfaller KeyButler. Størrelsen på gebyret avhenger av størrelse på leilighet og antall sengeplasser.

  Ta kontakt for en uforpliktende befaring og samtale:

oslo@keybutler.no

 

All photography provided by Jared Chambers

 
 
 
Transient

Jeg har andre behov for hjelp til mitt utleie

Om det er annet du trenger bistand med og den vanlige pakken ikke passer helt, ta kontakt, så finner vi ut av hvordan vi kan skreddersy en avtale som passer deg.